40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Stubfræsning

Stubfræsning

 

Stubfræsning fjerner øjeblikkeligt alle rester af stubbe og rødder fra de fældede træer. Dermed bliver jorden klar til udgravning, og du behøver ikke vente i årevis på naturens egne nedbrydningsprocesser. Dit anlægsarbejde kan påbegyndes med det samme.

Behovet for stubfræsning og træfældning opstår ofte, når du skal have lavet gravearbejde eller anlægsarbejde. Her kan du nøjes med at ringe til os, så vi kan løse flere opgaver for dig i samme ombæring.

Stubfræsning, beskæring og træfældning i hele Øst- og Midtjylland. Også i forbindelse med grave- eller anlægsarbejde.

Står dine træer i vejen for solen eller for dit kommende anlægsarbejde?

TVA ApS tager sig af såvel træfældning som stubfræsning, så solen igen kan skinne på dig – eller du kan komme videre med dit anlægsarbejde.

Når træfældningen gælder meget høje træer, bruger vi lift af hensyn til sikkerheden. Vi passer ikke alene på vores eget helbred, men også på dine ting og dine omgivelser.

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud  TVA ApS

  Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
  Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

  Samarbejdspartner

  Vi samarbejder med Autoriseret Kloakmestervirksomhed:

  ARMMA BYG ApS
  Cvr nr: 37935395