40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Kloakarbejde

Kloakarbejde

Kloakarbejde og udgravning til kloak! En velfungerende kloak er noget, vi alle tager for givet. Når kloakken ikke fungerer, så finder vi ud af, hvor meget den betyder for os i vores hverdag.

TVA ApS udfører alt inden for kloakarbejde. Vi graver ud til kloak, fører kloakrørene og sørger for tilslutning. Vi har et fint samarbejde med en autoriseret kloakmester, som efterfølgende syner og godkender de opgaver, som kræver autorisation.

Rottesikring

Når vi laver din kloak, sørger vi også gerne for rottesikring med spær, så rotterne ikke kan komme ind. To rotter bliver nemt til 300 rotter i løbet af et års tid, så det er meget rart at vide, at rotterne ikke har adgang til dit badeværelse.

TV-inspektion

Hvis du oplever en grim lugt eller dine afløb stopper, kan det være på grund af et brud på kloakledningen eller fordi regnvandet ikke bliver ledt ordentligt væk. Med TV-inspektion fører vi et kamera igennem dine kloakrør og finder årsagen til den grimme lugt. Derpå sørger vi selvfølgelig for at afhjælpe problemet, så alt er tip top i orden, når vi forlader opgaven.

Dræn

TVA ApS laver derudover alt inden for dræn. Det gælder omfangsdræn omkring dit hus, grundvandssænkning, nedsivningsanlæg og faskiner, samt fremtidssikring af opstigende grundvand. Det gælder kort sagt om at lede regnvand og overfladevand bedst muligt væk, så dit hus er på tør grund.

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde, og vi bruger vores viden og erfaring til at løse dine udfordringer med kloakken.

Kloakarbejde og udgravning til kloak i hele Danmark. Ring i dag og fortæl os om din opgave!

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud    TVA ApS

    Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
    Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

    Genveje