40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Hækkeklipning

Hækkeklipning

Vil du overlade hækkeklipningen til en hurtig og effektiv arbejdsmand? Mon ikke du kan finde noget andet at bruge tiden og kræfterne på?

TVA ApS tager sig altid gerne kærligt af din hæk. Vi har erfaringen og rutinen, så vi hurtigt kan klare opgaven uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din hæk kommer til at stå helt skarpt og velklippet, så du kan nyde synet helt uden at få sved på panden og ondt i skuldrene.

Vi indgår gerne en fast aftale med dig om én eller to årlige hækkeklipninger, hvis du ønsker det. Så ved du, at det bliver gjort, og at der er styr på det. Vi klipper hække for private haveejere såvel som for erhvervskunder i Midt- og Østjylland.

Vi tager os også af beskæring af dine træer og buske, samt græsslåning, når vi alligevel er på din matrikel.

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud  TVA ApS

  Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
  Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

  Samarbejdspartner

  Vi samarbejder med Autoriseret Kloakmestervirksomhed:

  ARMMA BYG ApS
  Cvr nr: 37935395