40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Græsslåning

Græsslåning

Er græsset altid kortere hos naboen? Så er det måske et tegn på, at du skal overlade græsslåmaskinen til en anden?

TVA ApS tager sig gerne af græsslåningen. Det gælder både din private have, græsset omkring dit sommerhus (hvis du har sådan et), og de grønne arealer ved din boligforening, boldklub, eller det offentlige areal, du har ansvaret for.

Vi har maskinparken, så vi kan håndtere små og store opgaver inden for græsslåning. Det er desuden muligt at indgå en fast aftale med os, så du hen over sommerhalvåret ved, at dit græs altid bliver holdt pænt og kort.

Vi tilbyder græsslåning i hele Danmark. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om din opgave.

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud  TVA ApS

  Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
  Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

  Samarbejdspartner

  Vi samarbejder med Autoriseret Kloakmestervirksomhed:

  ARMMA BYG ApS
  Cvr nr: 37935395