40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Forsikringsskader

Forsikringsskader

Døgnvagt ved akut opståede situationer, som kræver øjeblikkelig udrykning!

Hvad gør man, når et vandrør eller en stikledning springer? 

TVA ApS har døgnvagt og kommer ud til dig med det samme, når du ringer til os.

Når vi kommer ud, gælder det først og fremmest om at finde og stoppe skaden. Dernæst sørger vi naturligvis for at udføre de nødvendige reparationer. I nogle tilfælde vil det kræve udgravning og helt nye løsninger. Vi tager os af al kommunikation med dit forsikringsselskab undervejs.

Døgnvagt og forsikringsskader i hele Danmark! Ring til os på tlf. 40 18 03 45, når du har brug for akut hjælp til t udgravning i forbindelse med skader.

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud  TVA ApS

  Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
  Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

  Samarbejdspartner

  Vi samarbejder med Autoriseret Kloakmestervirksomhed:

  ARMMA BYG ApS
  Cvr nr: 37935395