40 18 03 45 kontakt@tvaaps.dk

Brolægning

Brolægning

En smuk anlagt indkørsel er prikken over i’et, når din bolig skal præsentere sig godt. En dejlig fliseterrasse og nogle gode stabile stier og havegange forbinder din bolig med haven og giver mulighed for et godt udeliv.

TVA ApS laver alle former for brolægning. Vi har maskinparken til at grave ud til dit projekt, og vi har mange års erfaring med brolægning.

Der findes et utal af forskellige spændende løsninger, når du skal vælge ny belægning. Vi lægger vægt på at din løsning skal være både flot og funktionel. Derfor rådgiver vi dig altid gerne, så dine valg er gennemtænkte og langtidsholdbare.

Vi arbejder grundigt og sørger for, at fundamentet er fuldstændigt i orden, inden vi begynder at lægge stenene. Løsningen skal være afstemt til formålet og den belastning, brolægningen skal kunne holde til i hverdagen.

Vi bygger også støttemure i din have, så du kan anlægge i flere niveauer, holde på jorden i tilfælde af skråninger og niveauforskelle, samt skabe læ og hyggelige kroge i haven.

Brolægning for såvel private som erhvervskunder i hele Danmark.

TVA ApS påtager sig gerne opgaver som underentreprenør for andre. Det kan f.eks. være i forbindelse med brolægning af fortove i nye udstykninger, stisystemer eller åbne pladser i kommunale projekter eller ved boligselskaber og deslige.

Hvorfor vælge os

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi vil hverken spilde din eller vores tid med reklamationer og med at lave ting om. Derfor gør vi arbejdet ordentligt første gang.

Vi passer godt på dine ting og omgivelser

Store maskiner fylder meget og laver spor, men vi er meget opmærksomme på at passe godt på dine omgivelser og rydde pænt op efter os.

Vi lytter til dig og dine ønsker

Det er dig, der betaler, så du skal have det, som du ønsker. Vi lytter og spørger ind til dine behov, og rådgiver og inspirerer dig, hvis vi har gode input.

Vi har 25 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver – og vi arbejder både grundigt og effektivt. Erfaring gennem mange år giver dig de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud  TVA ApS

  Dygtig entreprenør og anlægsgartner i Brædstrup! Skal vi også grave for dig eller anlægge din have?
  Med adresse i Brædstrup kører vi til opgaver i hele Østjylland og Midtjylland: Fra Viborg i nord til Vejle i syd og fra Herning i vest til Grenå i øst.

  Samarbejdspartner

  Vi samarbejder med Autoriseret Kloakmestervirksomhed:

  ARMMA BYG ApS
  Cvr nr: 37935395